Pactul de cobitare dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta ar putea fi anulat

 

Presedintele Basescu a declarat, joi, ca va face o analiza privind pactul de coabitare cu premierul Ponta si se va pronunta în cursul dupa-amiezii, mentionând ca cel mai important punct, independenta justitiei, „s-a prabusit ieri” si acest lucru îl face sa se îndrepte spre denuntarea acestui pact.

ponta vs basescu1„O sa fac o analiza si în dupa-amiaza asta ma voi pronunta. Categoric, cel mai important punct, independenta justitiei, s-a prabusit ieri, cu binecuvântarea premierului Ponrta si acest lucru ma face sa ma îndrept spre denuntarea pactului de coabitare si informarea tuturor partenerilor în fata carora mi-am pus obrazul”, a spus Basescu, la B1 Tv.

Basescu a spus ca pactul de coabitare a fost conceput de la prima instalare a Guvernului Ponta, în aprilie-mai 2012, iar atunci l-a trimis si Ponta nu a vrut sa îl semneze, decizia privind semnarea fiind luata dupa alegerile din decembrie 2012, când premierul a fost de acord sa îl semneze, fiind „o surpriza placuta”.

„Iata ca Victor Ponta se dovedeste mincinos, pâna si cu un document politic extrem de important care l-a facut frecventabil în Europa”, a mai spus Traian Basescu.

Întrebat daca va denunta pactul de coabitare, presedintele Basescu a raspuns: „Foarte probabil”.

„Eu trebuie sa fac o analiza, ce a respectat si ce nu a respectat Ponta si sa vad daca are rost sa îl mai mentinem”, a adaugat Basescu.

Nu îl mai girez pe Ponta pentru ca a încalcat pactul, a intrat cu bocancii în justitie

„Nu-l mai girez pe Victor Ponta pentru ca a încalcat grav pactul si mai ales s-a bagat cu bocancii în justitie, de dragul lui Dragnea”, a spus Basescu.

Ponta: Eu nu denunt pactul cu Basescu. El este cel care a intervenit brutal în justitie

Premierul Victor Ponta afirma ca el nu va denunta parcul de coabitare cu presedintele Traian Basescu desi acesta l-a încalcat de sute de ori pâna în prezent si arata ca gestul sefului statului de a discuta cu procurorul general reprezinta o brutala ingerinta în justitie. mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie