Procurorul de caz al lui Liviu Dragnea, Lucian Papici, a fost demis de procurorul general Tiberiu Nitu

 

Demitere la vârful DNA. Procurorul de caz al lui Liviu Dragnea, Lucian Papici, a fost demis de procurorul general Tiberiu Nitu. Demiterea vine la putin timpm dupa ce dosarul lui Liviu Dragnea a fost finalizat, acesta urmând sa fie trimis în judecata.

dnaSeful Sectiei I din DNA, Lucian Papici, a carui delegare pe functie a fost reînnoita acum o saptamâna, a fost demis, miercuri, de procurorul general Tiberiu Nitu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, delegarea pe functie a lui Papici a fost reînnoita de procurorul general, Tiberiu Nitu, în urma cu sapte zile.

Miercuri, la ora 17.09, Nitu a informat Directia Nationala Anticoruptie (DNA), printr-un fax, ca delegarea lui Papici ca sef al Sectiei I din DNA înceteaza cu 2 octombrie, data începând cu care functia este ocupata de procurorul Iuliana Bendeac, pe o perioada de sase luni.

Procurorul Lucian Papici este cel care a finalizat urmarirea penala în dosarul referendumului în care este cercetat vicepremierul Liviu Dragnea. realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie