Inca o schimbare in conducerea Pro TV: Avocatul Oliver Meister, numit in functia de membru al boardului

 

Americanii de la Central European Media Enterprises l-au numit pe avocatul Oliver Meister în functia de membru al boardului Pro TV, începând de ieri.

protvOliver Meister a fost numit membru si în boardurile celorlalte companii detinute de americani  în România: Media Pro Distribution, Media Pro Entertainment, Media Pro Studios si Domino Production, scrie paginademedia.ro, care citeaza un anunt al Pro TV.

Conform sursei citate, Oliver Meister a facut parte, din anul 2000, din echipa executiva a CME din Londra, Bucuresti si Praga. Este casatorit cu o românca si au împreuna doi copii. A practicat avocatura în Londra, Budapesta si Bucuresti. Începând cu anul 2000 a fost parte din echipa executiva a CME din Londra, Bucuresti si Praga.

„Oliver Meister va stabili impreuna cu Anca Budinschi, Director General al PRO TV SA, strategia si prioritatile companiei si afiliatilor”, se mentioneaza în anuntul celor de la Pro TV.

Christoph Mainusch, Co-CEO al Central European Media Entreprise (CME) compania care detine PRO TV SA, a declarat ca „una dintre prioritatile CME este sa asiguram performanta business-ului CME România. Acesta este motivul pentru care l-am ales pe Oliver sa se alature acestei echipe pentru a decide strategia pe termen lung a PRO TV si afiliatilor sai”.

Directorul general al Pro TV, Anca Budinschi, a precizat, în comunicat, ca „Implicarea lui Oliver Meister în deciziile strategice ale operatiunilor CME din România va aduce, cu siguranta, un plus de valoare si o reafirmare a importantei acestor operatiuni în CME.”

Luna schimbarilor la Pro TV

La jumatatea lunii august, CME a anuntat oficial ca Adrian Sârbu a demisionat din functiile de Presedinte si Chief Executive Officer (CEO) ale companiei. Mandatul lui Sârbu la cârma CME  fusese prelungit pâna în 2016, în primavara acestui an. Sârbu ar fi urmat sa primeasca acelasi salariu, de 1,8 milioane de dolari pe an. Adrian Sârbu a declarat ca este „mândru” ca a facut parte din CME pentru aproape 20 de ani si ca a contribuit la succesul neîntrerupt al companiei în aceasta perioada plina de provocari. Ciprian Mailat, capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie