Gheorghe Pogea, fost ministru de finante, numit sef la CrisTim

 

Gheorghe Pogea (58 de ani), care a fost ministru de finante în cabinetul Emil Boc în perioada decembrie 2008-decembrie 2009, ocupa de la începutul lunii august pozitia de director general al grupului CrisTim, compania antreprenorului Radu Timis si unul dintre cei mai mari producatori de mezeluri de pe piata locala cu afaceri de 64 mil. euro.

cristimPogea a fost sef la Finante în cel mai greu an de criza atunci când România s-a împrumutat cu 20 de miliarde de euro de la Fondul Monetar International. De numele lui Pogea se leaga si introducerea impozitului forfetar.

„Din data de 6 august sunt directorul general al grupului CrisTim. Am avut activitate în consultanta la CrisTim timp de 7-8 luni în prealabil, iar apoi am primit aceasta propunere pe care am acceptat-o. Gestionez strategia de dezvoltare a grupului“, spune Gheorghe Pogea.

El este absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti si detine titlu de doctor în stiinta si ingineria materialelor.

Între 1996 si 2000 a fost director general al Siderurgica Hunedoara, iar în perioada 2001-2008 a ocupat pe rând fotoliul de director general al Marmosim si Titan Mar, ambele companii controlate de Adriean Videanu. Gabriel Razi, zf.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie