Crestere cu 41% a vanzarilor H&M in Romania, in primele noua luni ale anului fiscal

 

Vânzarile retailerului suedez de vestimentatie H&M în România au crescut cu 41% în perioada decembrie-august, primele noua luni ale anului fiscal, la 620 milioane coroane suedeze (71,4 milioane euro).

H&MÎn moneda locala, vânzarile H&M (Hennes & Mauritz) în România au urcat cu 45% în perioada analizata fata de intervalul corespunzator al anului trecut, potrivit unui comunicat transmis joi de grupul suedez. Cifrele de vânzari raportate de H&M includ TVA.

H&M detinea la finele lunii august 25 de magazine în România, cu 6 mai multe fata de numarul din perioada similara a anului fiscal anterior.

În perioada corespunzatoare a anului trecut, H&M a avut vânzari de 440 milioane coroane în România.

În trimestrul al treilea al anului fiscal, respectiv perioada iunie-august, vânzarile H&M în România au urcat cu 38%, de la 152 milioane coroane la 210 milioane coroane suedeze (24,2 milioane euro). Calculata în lei, cresterea a fost de 35%.

La nivel mondial, vânzarile H&M au crescut cu 4,2% în primele noua luni ale anului fiscal, de la 88,3 miliarde coroane la 92 miliarde coroane (10,6 miliarde euro).

Profitul net al companiei a stagnat la 11,5 miliarde coroane (1,3 miliarde euro). Vlad Popescu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie