Fondurile nerambursabile pentru programul SRL-D, s-au epuizat cu patru luni mai devreme

 

Tinerii cu vârste de pâna în 35 de ani care voiau sa îsi înfiinteze o afacere cu bani primiti de la stat nu mai pot accesa fondurile nerambursabile pentru programul SRL-D coordonat de Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM), bugetul de 5 mil. euro dedicat acestui program fiind epuizat cu patru luni înainte de termen.

Bani in sacPotrivit informatiilor de pe site-ul AIPPIMM, aplicatia de înscriere a proiectelor pentru înfiintarea SRL-D-urilor a devenit inactiva începând cu data de 4 septem­brie 2013, însa reprezentantii institutiei nu au precizat când si daca procesul de înscriere va fi reluat sau daca Ministerul Economiei ia în calcul acordarea unui buget su­plimentar pentru tinerii care ar vrea sa aplice în urmatoarele luni.

Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism Maria Grapini nu a putut fi contactata de ZF pentru a preciza daca sistarea înscrierilor va dura pâna la finalul acestui an sau daca vor fi alocati mai multi bani anul viitor pentru ca astfel de situatii sa nu se mai întâmple. Corina Mirea, zf.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie