Programul national pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului. Procedura de implementare

 

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr.  591 din data de 19 septembrie 2013 a fost publicat Ordinul ministrului delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii, mediul de afaceri si turism nr. 169/2013 privind aprobarea Procedurii de implementare a Programului national multianual pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului.

mestesugarProgramul national multianual pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului este un program multianual de incurajare si de stimulare a infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, implementat de catre Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism.

Ca obiectiv specific, programul urmareste, prin organizarea Targului National pentru Artizanat si Mestesuguri 2013 (TNAM 2013), sustinerea micilor mestesugari in promovarea si conservarea produselor proprii si stimularea promovarii mai largi a traditiilor autohtone.

Programul consta in organizarea TNAM 2013, pe o perioada de 5 zile in Bucuresti.
Perioada de desfasurare a evenimentului, precum si locatia vor fi afisate pe site-ul institutiei cu cel putin 20 de zile inainte.
Bugetul Programului pentru anul 2013 este de 1.000.000 lei. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie