Adapostul de caini de la Mihailesti a suspendat adoptiile. Procurorii au ridicat fisele animalelor

 

Procurorii Parchetului instantei supreme au ridicat, în urma unui control, fisele medicale ale câinilor aflati în adapostul de la Mihailesti, adoptiile din acest centru fiind suspendate, au spus, vineri, reprezentantii Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA).

caini in adapostPotrivit ASPA, procurorii Parchetului Înaltei Curti de Casatie si Justitie, împreuna cu reprezentantii Autoritatii Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor au facut joi un control la adapostul de câini de la Mihailesti.

În urma controlului au fost ridicate fisele medicale ale câinilor aflati în baza ASPA de la Mihailesti, în baza unei ordonante de delegare.

Astfel, adoptiile si sterilizarile din baza de la Mihailesti au fost suspendate pe o perioada nedeterminata, au precizat reprezentantii ASPA.

„Autoritatea pentru Supavegherea si Protectia Animalelor va face demersurile necesare pentru a debloca procedura de adoptie cât mai repede cu putinta”, au precizat sursele citate, într-un comunicat de presa.

Programul de adoptii se desfasoara normal în adapostul ASPA din strada Theodor Pallady, între orele 9.00 si 15.00. mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie