Nepotismul ar putea sa scada la Transgaz. Angajatii, obligati sa-si declare rudele care lucreaza in societate

 

Mii de angajati ai Societatii de Transport , inclusiv de la sucursalele din tara, se tem ca vor ramâne fara locurile de munca. Absolut toti angajatii sunt obligati sa completeze o declaratie prin care trebuie sa spuna ce rude are sau ce afini au în cadrul societatii.

transgazPractic, angajatii Transgaz Medias trebuie sa declare, pe proprie raspundere, daca au sot, sotie, tata, mama, unchi, matusa, nepoti si alte rude angajate în cadrul societatii. Oamenii se tem ca în cazurile în care exista mai multe persoane dintr-o familie angajate la Transgaz Medias, o parte ar putea sa îsi piarda locurile de munca.

Cum a început?

Toti angajatii sucursalelor Transgaz au primit o Declaratie prin care trebuie sa completeze un tabel cu rudele pe care le au în cadrul societatii. De asemenea, într-un alt tabel, fiecare angajat trebuie sa declare si afinii, daca este cazul. Conducerea societatii mediesene explica si ce este afinitatea. „Afinitatea este relatia familiala reciproca dintre un sot si rudele celuilalt sot. Prin efectul casatoriei, cei doi soti devin o familie, astfel încât un sot dobândeste o legatura de afinitate cu rudele celuilalt sot. Legatura de afinitate astfel dobândita are acelasi grad cu gradul de rudenie al celuilalt sot”, spun reprezentantii Transgaz în documentul înaintat angajatilor.

La finalul declaratiei, angajatii sunt atentionati ca vor suporta „toate consecintele legale în cazul în care au dat declaratii false”. vasile-antipa.blogspot.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie