Realitatea Media scoate la licitatie mai multe active

 

Realitatea Media a anuntat ca scoate la licitatie mai multe active, între care si elicopterul televiziunii Realitatea TV, dar si o serie de licente detinute de societatea aflata în insolventa.

realitatea tvPotrivit unor anunturi postate pe site-ul HM Expert IPURL, administratorul judiciar al Realitatea Media, va fi scos la licitatie un elicopter dotat cu echipamente video si audio.

Totodata, Realitatea Media va vinde la licitatie prin administratorul sau judiciar licentele audiovizuale ale postului Radio Guerrilla si licenta audiovizuala a televiziunii The Money Channel.

De asemenea, Realitatea Media va vinde la licitatie 198 de parti sociale, reprezentând 99% din capitalul social al societatii F5 WEBCORP S.R.L., companie de new media, ce activeaza în online publishing, e-commerce si servcii web.

Licitatiile se vor desfasura saptamânal în fiecare zi de luni, de la ora 13.00, la sediul administratorului judiciar.

La licitatie pot participa persoane fizice si/sau juridice, care accepta regulamentul de licitatie, se mai spune în anunturile postate pe site-ul HM Expert IPURL.

Preturile de pornire ale licitatiilor nu au fost precizate.

Societatea Realitatea Media, care detine, între altele, televiziunea de stiri Realitatea TV, televiziunea de business The Money Channel si posturile de radio Realitatea FM si Realitatea Guerrilla, se afla în insolventa din septembrie 2011. mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie