Serviciul de televiziune Orange TV, este disponibil pe smartphone-uri si tablete

 

Orange, liderul pietei telecom, a anuntat astazi ca serviciul de televiziune lansat în luna iunie a acestui an este disponibil pe smartphone-uri si tablete.

orange tvOrange a lansat pe 11 iunie serviciile de televiziune prin satelit. Compania ofera 99 de canale, dintre care 42 HD. Astazi, operatorul telecom, a anuntat Orange TV Go, aplicatia care permite clientilor Orange sa urmareasca televiziune pe dispozitive mobile. Canalele TV de pe Orange TV Go pot fi vizionate de clientii care au un abonament Orange TV sau un abonament Pantera, conform pachetului lor, urmând ca, în octombrie, sa fie disponibile oferte pentru toti clientii Orange.

„Prin Orange TV Go, clientii nostri îsi pot regasi continutul preferat de pe Orange TV pe oricare din dispozitivele folosite, dar si continut video la cerere, filme si videoclipuri de la Daily Motion”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer.

Utilizatorii au acces la 50 de canale TV si, pâna la jumatatea lunii octombrie, la 30 de filme. Compania se afla în discutii cu cei de la Pro TV si Antena Group pentru a include si canalele acestor trusturi, iar pe viitor nu exclud si introducerea HBO. În ceea ce priveste numarul de clienti pe care îi are compania pe segmentul de televiziune, Ducarroz a declarat ca cifrele vor fi facute publice la sfârsitul anului.

Orange are peste 6 milioane de abonati la serviciile TV

Numarul abonatilor Orange la serviciile TV au crescut de la 5,50 milioane  în urma cu un an la 6.16 milioane în prezent. Cei mai multi utilizatori sunt din Franta, peste 5,3 milioane. Ei folosesc atât serviciile de televiziune prin satelit, cât si serviciile IPTV ale Orange.

În Polonia, Orange are 699.000 de abonati, cu 22.000 mai mult fata de anul trecut.  Cei de la broadbandtvnews.com scriu ca în România numarul abonatilor ar putea ajunge la 300.000 pâna la finele anului 2015, în timp ce în Spania se asteapta ca cel putin 100.000 de persoane sa se aboneze la Orange TV în urmatoarele 12 luni. Bogdan Biszok, capital.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie