Central European Media Enterprises a gasit inlocuitor pentru Adrian Sarbu

 

La nici macat o luna de la demisie, Central European Media Enterprises a si gasit înlocuitor pentru Adrian Sârbu.

adrian-sarbuÎntr-un comunicat de presa, Central European Media Enterprises Ltd a anuntat ca Christoph Mainusch si Michael Del Nin au fost numiti co-Chief Executive Officers cu începere chiar de astazi.

Christoph Mainusch are o experienta de 16 ani în conducerea companiilor de media si a lucrat pentru companii precum Alpha Media Group din Grecia, RTL Televizija din Croatia si ACS Media GmbH.

Michael Del Nin a fost director la CME din octombrie 2009 pâna în prezent. anterior, a ocupat functia de Vice-Presedinte La Time Warner Inc, ocupându-se de Strategia Corporativa si Internationala.

Central European Media Enterprises Ltd. (CME) a anuntat, într-un comunicat de presa, ca Adrian Sârbu a demisionat pe data de 21 august, din functiile de Presedinte si Chief Executive Officer (CEO) ale companiei. CME este proprietarul PRO TV.

Mandatul lui Sârbu la cârma CME tocmai fusese prelungit pâna în 2016 în primavara acestui an. Sârbu ar fi urmat sa primeasca acelasi salariu, de 1,8 milioane de dolari pe an.

„Adrian Sârbu a jucat un rol decisiv în cadrul companiei pentru aproape doua decenii. A început ca partener al CME în 1995, când compania a lansat postul PRO TV pe piata din România. Ulterior, din 2007 pâna în 2009, a ocupat functia de Chief Operating Officer al companiei. Din 2009 a fost Presedinte si CEO al CME.

Adrian Sârbu va fi în continuare angajat CME pâna la 1 ianuarie 2014. Boardul companiei l-a desemnat pe Duco Sickinghe, membru al boardului, sa conduca temporar comisia directorala pâna la preluarea sarcinilor de catre un CEO permanent. Valentin Vioreanu, capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie