Metro s-a asociat cu agentia de turism PremioTravel Holidays

 

Unul dintre cei mai mare retaileri din România, Metro, a început sa vânda clientilor vacante în Turcia, la preturi promotionale. Sejururile se efectueaza în lunile de iarna, iar preturile pornesc de la 445 de lei.

Metro CashDupa cum se prezinta brosurile trimise clientilor, în aceasta toamna, METRO s-a asociat cu o agentie de turism, PremioTravel Holidays, si vinde vacante la preturi pornind de la 445 de lei, cu transportul si cazarea inclusa. Potrivit informatiilor prezentate de retailerul german, sejururile includ biletele de avion, cazarea cu mic dejun la hoteluri de 4 si 5 stele, excursii si asistenta turistica. Desi, retailerul promoveaza vacantele agentiei în rândul clientilor sai, acesta mentioneaza ca nu îsi asuma nicio responsabilitate cu privire la conditiile contractuale ale sejurului.

Ce oferte are METRO? Pentru 445 de lei, un turist – client METRO zboara în Antalya si face si câteva excursii în zona (Pamukkale, Hierapolis). Pretul initial era de 3.065 lei. Tariful nu include taxa de rezervare (40 de lei), taxele de aeroport (480 de lei) si asigurarea (39 de lei). Ana-Maria Smadeanu, capital.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie