Concursul de promovare in functia de judecator la ICCJ – Modificare regulament

 

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 581 din data de 12 septembrie 2013 a fost publicata Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 873/2013 pentru modificarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursului de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 74/2012.

ICCJModificarea Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie vizeaza punctajul ce poate fi acordat ca urmare a evaluarii integritatii candidatilor.

Astfel, potrivit noilor prevederi, membrii CSM primesc pentru fiecare candidat cate o fisa de evaluare nominala, pe care se noteaza fiecare criteriu cu puncte situate intre 1 si maximul punctajului alocat, respectiv 4 puncte. Se introduce si mentiunea ca fisele de evaluare vor cuprinde si numele membrului Consiliului Superior al Magistraturii care a efectuat notarea si semnatura acestuia.

In forma anterioara, se acorda un punctaj intre 0 si 4 puncte. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie