Reprezentanti ai Asociatiei Caleidoscop, audiati la Parchetul General, in dosarul copilului ucis de maidanezi

 

Presedinta ONG-ului ”Caleidoscop”, Carmen Secareanu, s-a prezentat vineri la Parchetul de pe lânga ÎCCJ pentru a fi audiata în dosarul copilului ucis de câinii maidanezi.

parchetCu câteva minute înainte, la sediul PÎCCJ a venit si Lavinia Mirela Nica, fost voluntar al ONG-ului ”Caleidoscop”, aceasta fiind persoana care a luat pe semnatura unul dintre câinii identificati ca l-ar fi muscat pe copilul de patru ani.

Cele doua femei au refuzat sa dea declaratii presei, ele fiind însotite de avocati.

Marti Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA) a anuntat ca maidanezii care au ucis copilul de 4 ani apartin Fundatiei Caleidoscop din Capitala.

La rândul lor, reprezentantii ”Caleidoscop” au sustinut ca patrupedul despre care se crede ca ar fi provocat decesul copilului, în zona Parcului Tei, a fost predat pe data de 24 decembrie 2008 de ASA Bucuresti unei voluntare a asociatiei, pentru a fi dus la locul de origine, nefiind agresiv.

La începutul acestei saptamâni un copil de patru ani a fost ucis de câinii comunitari pe un teren din apropierea Parcului Tei.(AS – autor: Eusebi Manolache, editor: Georgiana Tanasescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie