Furnizorul de servicii de internet si telefonie Fastlink, a fost cumparat de RCS&RDS

 

RCS&RDS, compania lider pe piata serviciilor de televiziune si de internet din România, a achizitionat la începutul acestei luni un nou furnizor de internet si telefonie.

rcs&rdsRCS&RDS a achizitionat Fastlink, companie ce furniza servicii de acces la Internet si telefonie în Bucuresti (Cotroceni, Sebastian, Rahova, Berceni), Buzau si orasul Pantelimon. Compania oferea servicii, atât pentru clientii business, cât si pentru cei rezidentiali.

Înfiintata în 2007, compania Fastlink a înregistrat în ultimii doi ani pierderi de 268.000 euro (2011) si 213.000 euro (2012) la cifre de afaceri de 334.000 euro, respectiv de 268.000 euro.

Cei care intra pe pagina de internet Fastlink sunt întâmpinati cu urmatorul mesaj:

În urma parteneriatului încheiat intre furnizorul dvs. de servicii de telecomunicatii, FASTLINK si compania lider de piata pentru serviciile de internet din România, RCS & RDS S.A., serviciile de care beneficiati sunt furnizate acum de catre RCS & RDS.FASTLINK va multumeste pentru fidelitate si va înstiinteaza ca toate drepturile si obligatiile contractuale sunt operate acum de catre societatea RCS & RDS.

RCS & RDS este lider pe piata din România în furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara.

Operatorul de telecomunicatii are 6.500 angajati si dispune de un numar de peste 200 puncte de prezenta la nivelul întregii tari. RCS & RDS este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicatii si în Spania, Italia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia. capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie