Un copil in varsta de patru ani a fost omorat de caini, in Parcul Tei din Bucuresti

 

Un copil în vârsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de câini maidanezi în Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei.

caini vagabonzi, maidaneziPotrivit surselor citate, o femeie a sunat la numarul de urgenta 112, în jurul orei 12.22, si a anuntat ca nu-si mai gaseste unul dintre nepoti. Femeia a spus ca se afla în parc, împreuna cu cei doi nepoti ai sai, în vârsta de sase si, respectiv, patru ani.

Conform declaratiilor femeii, la un moment dat, cei doi copii s-au îndepartat de ea si au disparut. În timp ce îsi cauta nepotii, baietelul de sase ani s-a întors cu o rana la picior si a povestit ca el si fratele sau au fost atacati de câini. Baiatul a spus ca fratele lui a fost prins de câinii maidanezi.

Femeia a anuntat Politia, copilul de patru ani fiind gasit mort, într-un tufis.

Zona în care a fost gasit copilul este securizata, pentru ca anchetatorii sa poata face cercetarea la fata locului. Andrei Dumitrescu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie