Verificari la Penitenciarul Jilava in legatura cu imaginile filmate in incinta, difuzate la televiziuni

 

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a dispus efectuarea de verificari la Penitenciarul Jilava din Bucuresti, pentru a se stabili împrejurarile în care au fost efectuate si ulterior date publicitatii imagini din acest penitenciar.

becali in penitenciarul jilavaPotrivit unui comunicat al MJ remis AGERPRES, în baza ordinului de control, la Penitenciarul Jilava s-a deplasat vineri o echipa de inspectori din cadrul Corpului de Control al Ministrului.

În acelasi timp, Ministerul Justitiei precizeaza ca orice decizie legata de executarea pedepsei de catre o persoana condamnata la pedeapsa închisorii tine de atributiile Administratiei Nationale a Penitenciarelor, ale judecatorilor delegati cu executarea pedepselor si instantelor de judecata.

Concluziile si eventualele masuri care vor fi dispuse vor fi aduse la cunostinta opiniei publice dupa finalizarea raportului de control, precizeaza MJ.

Televiziunile au difuzat în aceasta saptamâna imagini cu George Becali filmate în interiorul Penitenciarului Jilava din Bucuresti.(AS-autor: Eusebi Manolache, editor: Antonia Nita), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie