Procurorul Cristina Anghel Dobrescu a fost revocata din functie

 

Biroul de Informare si Relatii Publice al Directiei Nationale Anticoruptie a facut ieri, 28 august, o serie de precizari cu privire la revocarea din functie a procurorului Cristina Anghel Dobrescu.

DNADoamna Laura Codruta Kövesi, procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie a solicitat, la data de 19 august 2013, Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, aviz pentru revocarea din functia de procuror din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a doamnei Cristina Anghel Dobrescu, motivat de faptul ca, pe parcursul activitatii desfasurate la Serviciul Teritorial Brasov, aceasta si-a exercitat necorespunzator atributiile specifice functiei.

Exercitarea necorespunzatoare a atributiilor specifice functiei de procuror al Directiei Nationale Anticoruptie rezulta din efectuarea defectuoasa a urmaririi penale intr-un dosar repartizat, in care nu a luat cu celeritate masurile necesare pentru descoperirea si strangerea probelor. De asemenea au rezultat deficiente in conducerea activitatii desfasurate de ofiterii de politie judiciara delegati in cauza.

Doamna procuror Cristina Anghel Dobrescu a fost numita in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Brasov la data de 3 mai 2004. infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie