Fostul administrator judiciar al companiei Hidroelectrica, Remus Borza, urmarit penal pentru conflict de interese

 

Remus Borza, fost administrator judiciar al companiei Hidroelectrica, în prezent membru al Consiliului de Supraveghere, a fost pus sub urmarire penala de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, pentru savârsirea infractiunii de conflict de interese.

remus-borzaInformatia a fost confirmata joi, pentru AGERPRES, de Biroul de presa al Parchetului Curtii de Apel Bucuresti.

Potrivit rezolutiei de începere a urmaririi penale întocmite pe 8 iulie, procurorii îl acuza pe Remus Borza ca, în perioada când era administrator judiciar al companiei Hidroelectrica, a directionat catre societatea sa de avocatura contracte de asistenta juridica, platite de Hidroelectrica.

Hidroelectrica a intrat în insolventa pe 20 iunie 2012, cu peste 4,4 miliarde de lei datorii si cu pierderi de 350 milioane de lei dupa primul semestru al anului 2012, iar administrator judiciar al companiei a fost desemnata firma Euro Insol, detinuta de Remus Borza.

Termenul de iesire din insolventa a companiei a fost 26 iunie, când Tribunalul Bucuresti a confirmat ca s-a realizat la timp acest demers.(AS – autor: Eusebi Manolache, editor: Georgiana Tanasescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie