Dacia va prezenta noul Duster la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie

 

Dacia va prezenta noul Duster pe 9 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, modelul pastrând proportiile si utilitatea predecesorului, cu un design modernizat – parte frontala restilizata, cu grila cromata si noi blocuri optice.

noul duster„Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4×4 ale vehiculului, fara a renunta la elementele de utilitate deja cunoscute”, a declarat într-un comunicat David Durand, director de design al gamei Dacia.

Noul model este echipat cu bare de pavilion longitudinale, care poarta inscriptia Duster, iar clientii au la dispozitie noi jante de aluminiu de 16 inci cu aspect „dark metal” si pneuri „mud and snow”, potrivit comunicatului.

În partea din spate, blocurile optice continua linia stilistica a partii frontale, cu elemente cromate. Ornamentul de esapament este cromat, iar modelul prezinta noua inscriptie „4WD”.

Marca Dacia a înregistrat în prima jumatate a anului vânzari de 211.438 unitati, în urcare cu 16,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, generând 16,2% din vânzarile grupului.

Volumul vânzarilor grupului Renault la nivel mondial a scazut cu 1,9% în prima jumatate a anului, de la 1,33 milioane la 1,3 milioane autovehicule.

Duster a înregistrat cea mai buna crestere la nivelul grupului, ajungând la 188.800 unitati, în urcare cu 50%.

Duster, primul SUV al Dacia, a fost lansat în 2010. Vlad Popescu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie