Program de lucru prelungit la Fisc. Vezi de ce si pana cand

 

Programul zilnic de lucru al Fiscului va fi prelungit in urmatoarea perioada, potrivit unui ordin intern al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, obtinut de AvocatNet.ro. Functionarii ANAF vor lucra cu cateva ore in plus pana in 2 septembrie, pentru a recupera ziua libera acordata bugetarilor de Guvern in 16 august.

anafIn perioada 26 august – 2 septembrie, directiile regionale ale finantelor publice vor avea un program zilnic prelungit, potrivit Ordinului ANAF nr. 2233/2013, un un act normativ intern al institutiei. Astfel, functionarii DGFP vor lucra de luni pana joi intre orele 8 si 17.30, iar vineri intre orele 8 – 15.00.

Prelungirea programului de lucru vine in contextul in care in 16 august toti functionarii Fiscului, la fel ca personalul din sectorul bugetar, au beneficiat de o zi libera in plus acordata de Guvern prin HG nr. 590/2013.

Actul normativ emis de Executiv prevedea ca 16 august este zi libera si ca va fi recuperata fie integral in 24 august, fie prin prelungirea cu cateva ore a programului normal de lucru in cateva zile pana in 30 septembrie. Roxana Neagu, avocatnet.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie