Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza in perioada 24 august – 13 septembrie, programele ‘Scoala de Vara’ si ‘Tabara tinerelor talente’

 

Ministerul Tineretului si Sportului va organiza pe litoral si la munte, în lunile august si septembrie, programele ‘Scoala de Vara’ si ‘Tabara tinerelor talente’, dedicate copiilor si tinerilor cu vârste cuprinse între 14 si 35 de ani.

ministerul tineretului si sportuluiPotrivit unui comunicat de presa al MTS remis vineri AGERPRES, proiectul ‘Scoala de Vara’ se desfasoara în perioada 24 august – 13 septembrie, la Vama Veche si în Sinaia, în functie de modulul ales de candidat, si se adreseaza tinerilor între 18 – 35 de ani care sunt interesati sa se dezvolte personal în domenii precum antreprenoriatul sau protejarea mediului înconjurator.

De asemenea, sunt asteptati cei care vor sa participe la seminarii pentru dezvoltarea competentelor civice, interpersonale si sociale, cât si pentru cresterea tolerantei prin cunoasterea valorilor culturale, a obiceiurilor si traditiilor specifice altor etnii.

Tot în cadrul acestui proiect, tinerii se pot informa cu privire la modalitatile de obtinere a unei finantari din fonduri europene si de însusire a unui stil de viata sanatos prin alimentatie si miscare fizica.

„Programul ‘Tabara tinerelor talente’ se va desfasura în statiunea Costinesti, în perioada 1 – 15 septembrie si este organizat pentru copii si tineri cu vârste cuprinse între 14 si 35 de ani, care au un talent deosebit în domeniul artelor plastice (pictura si desen) si care vor sa îsi puna în practica aptitudinile artistice. Participantii vor avea sansa sa învete noi tehnici de lucru si sa îsi îmbunatateasca notiunile alaturi de cadre specializate si profesionisti”, precizeaza comunicatul MTS.

Ministerul Tineretului si Sportului va asigura candidatilor care vor fi selectati masa si cazarea, iar transportul va fi suportat de participanti.(AS-autor: Roberto Stan, editor: Mihai Simionescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie