Dupa Relu Fenechiu si Ovidiu Silaghi, Nini Sapunaru are probleme cu DNA-ul

 

Si omul pe care îl vrea Crin Antonescu la conducerea Ministerului Transporturilor are probleme cu procurorii. De mai bine de un an, DNA Iasi ancheteaza o serie de contracte încheiate cu statul de catre o firma la care Nini Sapunaru a avut pâna acum câteva saptamâni 49,5% din actiuni.

nini sapunaruDupa ce fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat, în prima instanta, la închisoare în dosarul „Transformatorul”, iar Ovidiu Silaghi, cel care trebuia sa-l înlocuiasca urmeaza a fi urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, acum trei zile, ca persoana care va prelua conducerea Ministerului Transporturilor va fi un om cu greutate politica si experienta administrativa, care vreme de ani de zile nu a avut probleme cu ANI si nici cu DNA. EVZ a descoperit ca Nini Sapunaru, preferatul lui Antonescu pentru Transporturi, are un dosar la Iasi.

Urmariti penal de un an Potrivit declaratiei de avere, Nini Sapunaru a mentionat, pe 13 iunie 2013, ca detine 49,5% din firma SC Euro Proiect SRL din Focsani. Când EVZ a verificat la Registrul Comertului actionariatul acestei firme, pentru a vedea cu cine este partener fostul sef al vamilor, am observat ca reprezentantii RECOM atrag atentia ca aceasta firma este urmarita penal, iar Nini Sapunaru nu mai este actionar al firmei. Unicul proprietar este acum Dorinel Modreanu, cumnatul lui Sapunaru.

Contactat telefonic de catre EVZ si întrebat despre ce urmarire penala este vorba, cumnatul lui Nini Sapunaru ne-a declarat: „Este vorba despre o ancheta a DNA Iasi, care a demarat acum un an. Procurorii ancheteaza o serie de contracte pe care le-a încheiat firma”. Întrebat de EVZ despre ce contracte este vorba, cumnatul lui Nini Sapunaru ne-a spus ca nu vrea sa ne dea detalii la telefon.

Citeste articolul integral pe evz.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie