INM a afisat programul de desfasurare a admiterii in magistratura

 

Prima proba a examenului de admitere in magistratura se va desfasura duminica, 25 august. Programul de desfasurare a acestei probe a fost afisat, astazi, pe pagina de internet a Institutului National al Magistraturii (INM).

Institutul National al MagistraturiiCandidatii care au fost declarati admisi pentru a sustine examenul de admitere in magistratura vor avea prima proba, duminica, 25 august, la Universitatea Romano Americana din Bucuresti, precizeaza un anunt al INM.

Accesul candidatilor in salile de concurs este permis intre orele 8:30-9:30, numai pe baza actului de identitate (buletin de identitate/carte de identitate sau pasaport). Puteti consulta lista cu repartizarea candidatilor pe sali aici.

Proba care urmeaza sa aiba loc pe 25 august este eliminatorie si consta intr-un test grila, de verificare a cunostintelor juridice de drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal.

Candidatii care trec de aceasta etapa vor sustine, pe 8 septembrie, testul de verificare a rationamentului logic, urmand ca in perioada 1 – 9 octombrie sa aiba loc ultima proba, care consta in sustinerea unui interviu.

Calendarul detaliat al desfasurarii concursului de admitere in magistratura il puteti gasi aici.

Cele mai multe posturi de judecatori scoase la concurs, pentru care candideaza cei inscrisi la examen, sunt in Bucuresti si in Constanta, iar cele mai putine in Timisoara. Astfel, la Curtea de Apel din Bucuresti sunt vacante in total zece posturi, dupa cum urmeaza:

Judecatoria Buftea (1),
Judecatoria Cornetu (1),
Judecatoria Oltenita (1),
Judecatoria Giurgiu (3),
Judecatoria Slobozia (2),
Judecatoria Fetesti (1),
Judecatoria Alexandria (1).

La Constanta, sunt libere sapte posturi la Judecatoria Constanta si cate unul la judecatoriile din Medgidia, Mangalia si Harsova.

La polul opus, in Timisoara, sunt vacante doar doua locuri, unul la Judecatoria Sannicolau Mare si altul la Judecatoria Resita. Elena Voinea, avocatnet.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie