Bugetul privind acordarea de despagubiri pentru imobilele aflate pe anumite tronsoane de drum, a fost suplimentat de Guvern

 

Guvernul a suplimentat, miercuri, cu 376.000 de lei, suma prevazuta pentru despagubirile acordate proprietarilor detinatori de imobile aflate pe o serie de tronsoane de drumuri nationale.

autostrada nadlac-arad1Astfel, suplimentarea sumei prevazuta ca justa despagubire pentru imobilele proprietate privata constituie coridorul de expropriere al lucrarii de utilitate publica ‘Varianta de ocolire a Municipiului Brasov Tronson I – DN1 – DN 11 si Tronson III – DN 13 – DN 1’, aprobata prin HG nr. 27/2012.

De asemenea, Guvernul a aprobat prin Hotarâre indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investitii ‘Podul rutier peste Olt la Slatina, pe DN 65 km 48+570″, judetul Olt.

Valoarea totala a investitiei este de 36.915.000 lei, iar finantarea se realizeaza din bugetul de stat prin bugetul Secretariatului General al Guvernului /SGG/ pentru Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine /DPIIS/, Capitolul 84.01.’Transporturi’, Titlul 56 ‘Proiecte cu finantare din Fonduri externe nerambursabile postaderare’.(AS – autor: Daniel Badea, editor: Mariana Nica), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie