Ovidiu Silaghi, audiat la DNA

 

Deputatul liberal Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor, s-a prezentant, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat în cazul denuntului formulat de senatorul Valer Marian privind referendumul.

ovidiu silaghiOvidiu Silaghi a declarat, la intrarea în sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ca nu a manipulat rezultatul referendumului, ca nu detine aparatura de bruiaj precum James Bond si ca nu a primit 200.000 de euro mita de la Nelu Iordache.

Silaghi a aratat ca va comenta mai mult dupa ce va fi informat de procurori în legatura cu motivul pentru care a fost chemat la DNA.

Numele lui Ovidiu Silaghi apare în denuntul depus la DNA în iulie de senatorul PPDD Valer Marian, fost membru PSD, în care l-a acuzat pe vicepremierul Liviu Dragnea de fraudarea referendumului din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

În acelasi dosar au fost audiati, marti, la DNA, presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef (PNL), si fostul ministru al Educatiei Ioan Mang (PSD).

Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef, a declarat, la iesirea de la DNA, ca procurorii l-au întrebat daca este adevarat ce a reclamat Valer Marian privind o posibila frauda la referendum. Catalin Lupasteanu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie