Doua persoane care promiteau obtinerea de tichete Rabla, trimise in judecata de procurorii DNA

 

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul teritorial Brasov au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a administratorului firmei SC VIOM BUSINESS TEAM SRL Bucuresti, Paun Mihai Catalin, in sarcina caruia s-au retinut 14 infractiuni de trafic de influenta si a lui Ivan Alexandru Razvan, agent vanzari la o societate comerciala, in sarcina caruia s-au retinut doua infractiuni de trafic de influenta, in forma complicitatii.

DNAPotrivit procurorilor DNA in perioada aprilie-iunie 2013, inculpatul Paun Mihai Catalin, prezentandu-se de regula sub identitate falsa, a pretins de la mai multi administratori de societati comerciale, denuntatori in cauza, suma totala de 1.982.500 lei si 30.000 euro, lasand sa se inteleaga ca are influenta necesara asupra functionarilor din cadrul Administratiei Fondului pentru Mediu, astfel incat firmele respective sa obtina tichete suplimentare utilizabile in Programul „Rabla 2013”, cu conditia achitarii sumei de 650 lei/tichet sau a 150 euro/tichet. In doua situatii, inculpatul Paun Mihai Catalin a beneficiat de ajutorul coinculpatului Ivan Alexandru Razvan.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Tribunalul Bucuresti. La data de 21 iunie 2013, la cererea procurorilor, Tribunalul Brasov a dispus arestarea preventiva, pe o durata de 29 zile, a inculpatilor Paun Mihai-Catalin si Ivan Alexandru Razvan, masura prelungita ulterior de instanta. infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie