Dacic Cool organizeaza o intalnire pentru discutii despre mediere

 

Dacic Cool organizeaza in 21 august, de la ora 17.00, la Ceainaria Rendez-Vous din Calea Floreasca, numarul 102, o intalnire pentru a continua discutiile despre mediere.

mediereDomnul Cornel Pavel, directorul executiv al Consiliului de Mediere si mediator cu experienta, va avea amabilitatea sa raspunda la toate intrebarile si nedumeririle dumneavoastra si sa va explice cu exemple clare, pe intelesul fiecaruia, in ce constau avantajele medierii si modul in care aceasta poate functiona in cazul diferitelor situatii cu care ne putem confrunta.

Este important de stiut ca acum, incepand cu 1 august, informarea cu privire la mediere este obligatorie in cazul deschiderii unui proces. De asemenea, medierea devine cu atat mai importanta, cu cat taxele de judecata au fost majorate, crescand si mai mult diferentele imense de cost dintre rezolvarea unui litigiu in instanta sau prin mediere. Aceasta se adauga diferentei deja existente legate de timpul de solutionare, ore sau saptamani – in cazul medierii, fata de ani si ani – in instanta.

Informarea cu privire la mediere este deosebit de importanta prin faptul ca, medierea, fiind relativ noua in Romania, este aproape necunoscuta publicului larg. Insa ea corespunde unei vechi practici prin care litigiile erau rezolvate – in alte timpuri – cu sprijinul batranilor satului. Astazi, medierea este insa mult mai mult decat atat, mediatorii fiind persoane cu abilitati speciale, formate in cadrul unei pregatiri profesionale ce le confera cunostintele si aptitudinile necesare. Si trebuie subliniat faptul ca medierea este o meserie non-juridica, ce nu are de-a face cu cea de avocat, notar sau judecator.

Inscrierile si confirmarea participarii se fac la adresa de mail office@daciccool.ro sau la numerele de telefon 021.225.05.07, 0723.15.60.99, de luni pana vineri, intre orele 10.00-18.00. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Pentru informatii suplimentare se contacteaza agentia de relatii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, adresa de e-mail: office@arenacommunications.ro, www.arenacommunications.ro).

ecomunicate.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie