Bugetul pentru 2014 se va intocmi pe baza de criteriilor de performanta

 

Autoritatile romane intentioneaza sa realizeze bugetul pentru 2014 pe baza de criterii de performanta urmand ca nivelul de finantare pentru anumite sectoare sa fie stabilit in conditiile indeplinirii anumitor indicatori de performanta, a declarat sambata seara, ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, la Romania TV.

performanta‘Pentru 2014 vrem o bugetare pe baza de performanta, pe baza de criterii de performanta in special in sectoarele care se preteaza. Unul din aceste sectoare este cel al educatiei. Multe tari europene si, de asemenea, si SUA, au bugete pe baza de performanta. Eu, Minister de Finante, ma angajez sa cresc finantarea in educatie, de exemplu, cu conditia ca o serie de indicatori de performanta pe care ii stabilim de comun acord cu Ministerul Educatiei sa fie atinsi’, a aratat Liviu Voinea.

Potrivit sursei citate, vor fi incheiate ‘contracte’ pe baza de performanta intre Ministerul Finantelor si ministerele de linie, documente prin care este fixat un anumit nivel de finantare cu conditia indeplinirii anumitor indicatori de performanta care se stabilesc de comun acord si se urmaresc periodic. infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie