Paturile de copii Kritter si Sniglar rechemate de IKEA pentru reparatii

 

Magazinul IKEA din zona comerciala Baneasa îsi invita clientii care au cumparat paturile pentru copii KRITTER sau SNIGLAR sa verifice codul productiei înscris pe eticheta de pe tablia de la capul patului sau pe cea de dedesubtul cadrului, iar daca numarul respectiv este între 1114 si 1322 (KRITTER) sau de la 1114 la 1318 (SNIGLAR) vor primi gratuit un set pentru reparatii, se arata într-un comunicat al companiei, remis joi AGERPRES.

ikeaSetul de reparatii include o bara de metal cu diametrul de 10 milimetri, garnituri pentru atasarea barei la tablia laterala, doua imbusuri si instructiuni.

Compania IKEA a primit sapte sesizari de la clienti privind ruperea barei de metal care leaga tablia laterala de cadrul patului. Produsele au fost retrase imediat de la vânzare din toate magazinele din lume, iar testele efectuate de designerii IKEA au aratat ca exista un defect de fabricatie al barei de metal, pentru loturile amintite.

Daca bara metalica nu este rupta, KRITTER (cadru pat cu bara de protectie, 70×160 cm, lemn de pin, pret: 289 lei) si SNIGLAR (cadru pat cu bara de protectie, 70×160 cm, lemn de fag, pret: 109 lei) pot fi folosite în deplina siguranta.

Numai paturile KRITTER si SNIGLAR având codurile mentionate sunt afectate de decizia de rechemare pentru reparatii.

În total, în lume s-au vândut aproximativ 200.000 paturi pentru copii KRITTER si SNIGLAR, iar magazinul IKEA din Bucuresti a vândut 2.939 bucati.

IKEA este o companie de retail de mobila si decoratiuni, de origine suedeza, fondata în 1943. În august 2012, detinea circa 338 de magazine în 40 de tari sau teritorii, dintre care 39 de magazine erau francize. Magazinul IKEA din România a fost cel de-al 253-lea deschis în a 35-a tara, în martie 2007. Timp de trei ani a fost operat în sistem de franciza locala, iar dupa aceea a devenit parte a IKEA Group.(AS-editor: Daniel Cocoru), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie