Cererea lui George Becali de intrerupere a pedepsei pentru trei luni, respinsa de CAB

 

Curtea de Apel Bucuresti a decis miercuri respingerea cererii lui George Becali de întrerupere a executarii pedepsei cu închisoarea pentru trei luni.

gigi becaliMagistratii CAB au respins recursul omului de afaceri la decizia prin care Tribunalul Bucuresti a respins cererea de întrerupere a executarii pedepsei cu închisoarea primite de patronul FC Steaua.

Becali a sustinut ca vrea sa i se întrerupa executarea pedepsei pentru a putea rezolva situatia financiara la zece firme pe care le detine.

Pe 4 iunie, George Becali a fost condamnat de Înalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de închisoare pentru dare de mita si fals în înscrisuri sub semnatura privata în dosarul „Valiza”, el având la activ alte doua condamnari de doi ani, respectiv trei ani, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN si dosarul privind sechestrarea de persoane.

Ulterior, Becali a cerut Tribunalului Bucuresti contopirea celor trei condamnari, instanta a fost de acord, însa a adaugat un spor de pedeapsa de sase luni, astfel încât el are de executat trei ani si sase luni de detentie.(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Georgiana Tanasescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie