Procedura privind avizarea deciziilor emise de organele de conducere ale CECCAR

 

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr.509 din data de 13 august 2013 a fost publicata Decizia Consiliului superior al Consiliului pentru Supravegherea in Interes Public a Profesiei Contabile nr. 27/2013 pentru adoptarea Procedurii privind avizarea deciziilor si hotararilor emise de catre organele de conducere ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

CECCARDeciziile si hotararile emise de organele de conducere ale CECCAR, in domeniile mentionate de OUG nr. 90/2008 privind auditul statutar al situatiilor financiare anuale si al situatiilor financiare anuale consolidate si supravegherea in interes public a profesiei contabile, precum si de OG nr. 65/1994 privind organizarea activitatii de expertiza contabila si a contabililor autorizati, se supun avizarii Consiliului pentru Supravegherea in Interes Public a Profesiei Contabile (CSIPPC).

Organele de conducere ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania sunt: Conferinta nationala, Consiliul superior al Corpului si Biroul permanent al Consiliului superior.

Deciziile si hotararile emise de catre organele de conducere ale CECCAR supuse avizarii sunt:
– deciziile si hotararile de interes general;
– deciziile si hotararile de interes pentru membrii CECCAR.
juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie