Magazinele Real se inchid si se transforma in Auchan

 

Cinci magazine Real din Bucuresti si provincie îsi vor închide luni portile pentru inventar. Este primul semn ca începe rebrandigul fostelor hipermarketuri detinute de Metro Group, dupa preluarea de catre francezii de la Auchan.

realLa mai bine de jumatate de an de la anuntul ca Auchan a cumparat de la grupul german Metro hipermarketurile Real, iar Consiliul Concurentei si-a dat OK-ul asupra tranzactiei, procesul de rebranding a început sa devina vizibil.

Prima miscare a cumparatorului se va vedea luni, când programul de functionare a cinci magazine din Bucuresti si provincie va fi modificat pe motiv de inventar. Astfel, potrivit unui anunt postat pe pagina de internet a Real, pe 19 august unitatile se vor închide la ora 8 seara si se vor deschide a doua zi la 12 dupa amiaza. În cazul în care angajatii vor termina inventarierea stocurilor  mai repede, magazinele îsi vor redeschide portile, fara sa mai astepte ora 12,00. magazinele afectate vor fi  Bucuresti Pallady, Bucuresti Panvitan, Brasov, Oradea – Calea Aradului si Ploiesti. economica.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie