RCS&RDS a cumparat un pachet de 50% din actiunile unei televiziuni

 

Compania româneasca RCS&RDS, cel mai mare jucator de pe piata locala de servicii TV cu un numar de aproximativ 3 milioane de abonati, a cumparat 50% din actiunile unei televiziuni din Zalau (judetul Salaj), fondate de cântaretul de muzica populara Vasile Coca.

rcs&rdsPotrivit datelor publicate de operator în Monitorul Oficial, RCS&RDS a cumparat pachetul de 50% din actiunile Hora TV – un post detinut de compania Profimusic SRL care difuzeaza preponderent muzica populara, de la actionarii Viorelia Coca (5%) si Vasile Coca (45%).

Vasile Coca este solist vocal al Ansamblului artistic profesionist “Porolissum” din Zalau, dar a înregistrat si propriile albume cu muzica populara începând cu anul 1986.

Profimusic SRL a avut anul trecut un numar mediu de 9 angajati si un profit net de 5.000 de euro la o cifra de afaceri de aproape 50.000 de euro. Postul Hora TV, înfiintat în 2008, este difuzat în mai multe judete din Transilvania.

RCS&RDS, companie controlata de omul de afaceri Zoltan Teszari din Oradea, este cel mai mare jucator de pe piata de servicii TV si internet fix, si al doilea jucator de pe piata de telefonie fixa. Compania are si propriile statii TV. În 2012, RCS&RDS a avut afaceri de 459 mil. euro în 2012, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor. zf.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie