Prim-vicepresedintele ACoR: Liviu Dragnea a depus la Ministerul Justitiei o noua propunere de modificare a Legii ANI

 

Prim-vicepresedintele Asociatiei Comunelor din România (ACoR), Mariana Gâju, primar al comunei constantene Cumpana, a declarat, luni, pentru AGERPRES, ca vicepremierul Liviu Dragnea a depus la Ministerul Justitiei o noua propunere de modificare a Legii ANI, dupa ce prima varianta a respectivului proiect de lege a primit aviz negativ.

agentia nationala de integritateMariana Gâju a mentionat ca noul proiect este varianta îmbunatatita a primei propuneri de modificare a Legii Agentiei Nationale de Integritate, initiata de vicepremierul Dragnea.

„Domnul Liviu Dragnea a depus la Ministerul Justitiei o revenire, (…) o îmbunatatire. (…) Este clar ca s-a revenit asupra primei intentii de modificare a Legii ANI”, a afirmat reprezentanta ACoR.

Conform acesteia, peste o mie de primari din tara, printre care 37 din judetul Constanta, au fost declarati incompatibili de ANI pentru ca fac parte din structurile de conducere ale regiilor subordonate consiliilor locale.(A – autor: Nona Jalba, editor: Karina Olteanu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie