Admiterea in magistratura 2013: INS a publicat lista candidatilor admisi dupa verificarea dosarelor

 

Institutul National al Magistraturii a publicat lista candidatilor declarati admisi, a celor respinsi si a candidatilor retrasi din prima etapa – cea a depunerii dosarelor – din concursul de admitere in magistratura 2013, sesiunea august-octombrie.

Institutul National al MagistraturiiAstfel, potrivit tabelului publicat de INM si care poate fi descarcat mai jos, la concursul din acest an au fost depuse un numar de 1258 de dosare. Dupa verificarea indeplinirii conditiilor de participare la concurs, 31 de candidati au fost declarati respinsi, iar 20 de candidati s-au retras. Candidatii declarati respinsi pot formula contestatii in termen de 48 de ore de la afisarea listei la sediile tribunalelor si parchetelor de pe langa acestea. Contestatiile vor fi solutionate in perioada 13 – 19 septembrie, iar lista finala a candidatilor admisi in concurs va fi facuta publica pe 20 septembrie.
Admitere directa in magistratura 2013 – sesiunea august – octombrie – Descarca aici lista candidatilor admisi

Va reamintim ca aceasta sesiune de concurs se organizeaza pentru ocuparea unui numar de 70 de posturi de judecator la judecatorii (descarca lista posturilor), prima proba din concurs, ce va avea loc pe 25 august, constand in test grila eliminatoriu de verificare a cunostintelor teoretice. Loredana Bentan, mediasinfo.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie