Statie oficiala de taxi la Gara de Nord din Bucuresti

 

Gara de Nord din Bucuresti, cea mai mare destinatie feroviara a tarii, va avea o statie oficiala de taxi, al carei administrator va fi selectat prin licitatie, potrivit informatiilor publicate marti pe pagina de Facebook a Garii de Nord.

gara de nord bucurestiStatia va fi amenajata dupa modelul celei de la Aeroportul „Henri Coanda”, conform sursei citate.

Invitatia de participare la licitatia pentru administrarea acestei statii a fost lansata marti, termenul de depunere a ofertelor este 20 august, iar deschiderea acestora se va face în 26 august, se mai precizeaza pe pagina de Facebook a Garii de Nord.

„Speram sa scapam, astfel, de taximetristii pirat si de aglomeratia continua si necivilizata de TAXI-uri din fata intrarii principale a Garii”, se mai mentioneaza pe pagina de Facebook a celei mai mari gari din România.

Gara de Nord este administrata de Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, care se ocupa de întreaga infrastructura feroviara a tarii.

Problema serviciului de taximetrie în zona garilor si a aeroporturilor a revenit în actualitate în vara anului trecut, dupa ce o studenta japoneza venita cu avionul la Bucuresti a fost acostata în Aeroportul „Henri Coanda”, urcata într-un taxi si dusa pâna la marginea unei paduri din Corbeanca, unde a fost tâlharita si ucisa.

În urma acestei crime, politistii au intensificat controalele autoturismelor din gari si aeroporturi, fiind vizate inclusiv taxiurile si, implicit, fenomenul pirateriei. mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie