Token sub forma de card bancar, introdus de CEC Bank

 

CEC Bank introduce tokenul sub forma de card bancar cu 12 butoane care foloseste tehnologie de ultima generatie, se arata într-un comunicat de presa remis, marti, AGERPRES.

cec bank‘Având dimensiunile unui card bancar obisnuit, acest token poseda elemente de design modern – afisaj cu jet de cerneala, butoane tactile si include o baterie cu durata de viata de peste trei ani. Cu ajutorul codurilor generate de acest dispozitiv este posibila atât autentificarea clientilor, cât si semnarea tranzactiilor la nivelul platformei de Internet Banking oferit de CEC Bank’, se arata în document.

Serviciul Internet Banking CEConline ofera atât clientilor persoane fizice, cât si persoanelor juridice accesul facil la o gama larga de operatiuni bancare (plati interne si externe, intra si interbancare, constituire depozite, schimburi valutare la curs ferm si curs negociat, vizualizari rapoarte: solduri, istoric operatiuni, situatie financiara etc.).

De asemenea, clientii beneficiaza si de costuri mai mici per tranzactie, prin practicarea de comisioane reduse cu 30% fata de cele percepute în unitatile bancii.

CEC Bank a înregistrat, în 2012, o crestere cu 32% a portofoliului de credite acordate persoanelor juridice. Activele bancii au crescut cu 8,5%, fata de media de 3,4% pe total sistem bancar. Structura portofoliului de credite s-a schimbat în corelatie cu strategia si misiunea bancii. În 2006, ponderea creditelor acordate persoanelor juridice în total portofoliu era de 21%, iar în decembrie 2012 ponderea acestora a urcat la 63%.

Creditele pentru IMM si Corporate au reprezentat, în 2012, 6,601 miliarde de lei din soldul creditelor acordate de CEC Bank, care totalizeaza 11,933 miliarde de lei, iar APL-urile au cumulat finantari de 955 milioane lei.(AS – autor: Florin Barbuta, editor: Mariana Nica),agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie