Reorganizarea ANAF duce la concedierea a 2.500 de angajati. Vezi ce functionari sunt afectati de aceasta masura

 

Angajatii ANAF de la departamentele de Resurse Umane, de la Garda Financiara si alte servicii mai au doua saptamâni de munca. Pâna la sfârsitul acestei saptamâni se vor trimite toate cele 2.500 de preavize. Functionarii ANAF de la ghisee nu vor fi afectati de aceste disponibilizari.

anaf1Printre cei concediati se afla si circa 300 de directori ai directiilor ANAF din tara, directii care vor fi desfiintatein urma regionalizarii. Acestia au primit deja preavizele de concediere. In cazulin care vor vrea sa mai lucrezein stucturile ANAF, ei vor trebui sa dea concurs pentru un alt post.

“Reorganizarea ANAF se face pe acelasi numar de posturi din sistem la data aparitiei Hotarârii de Guvern (…) Dispar anumite departamente si servicii suport de la nivel de judet (…) Exista acest pericol ca un anumit numar de functionari sa intrein corpul de rezerva, dar noi solicitam sa intrein zonele deficitare“, a declarat la România TV Sebastian Oprescu, presedintele Sindicatului Functionarilor Publici. infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie