Silvio Berlusconi va cere gratierea prezidentiala

 

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Mediaset, va cere gratierea presedintelui Giorgio Napolitano. Ministrii si parlamentarii care fac parte din partidul lui Berlusconi avertizeaza ca sunt pregatiti sa demisioneze în semn de protest fata de condamnarea definitiva a acestuia, care solicita reformarea justitiei, amenintând cu alegeri anticipate.

silvio berlusconiFostul premier italian Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Mediaset, va cere gratierea presedintelui Giorgio Napolitano, apropiatii lui argumentând ca doar asa se poate „restabili democratia” în Italia, scrie Corriere della Sera.

Liderii grupurilor PdL din Senat si Camera Deputatilor, Renato Schifani si Renato Brunetta, au anuntat ca vor adresa presedintelui Giorgio Napolitano o cerere de gratiere a lui Berlusconi, „pentru restabilirea democratiei în Italia”. Solicitarea va fi depusa luni, când presedintele revine din concediu. Mihai Draghici, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie