Masuri adoptate de MEN in privinta conducerii Universitatii „Ovidius” din Constanta

 

Senatul Universitatii „Ovidius” din Constanta s-a reunit joi, 1 august, in sedinta extraordinara, in urma careia, doamna Gabriela Stanciu, prorector al institutiei, a fost desemnata prin vot sa exercite atributiile de ordonator de credite, pe durata determinata, pâna la incetarea cauzelor care conduc la imposibilitatea exercitarii atributiilor de actualul titular al functiei.

ministerul educatiei nationale, MENMinisterul Educatiei Nationale (MEN) a luat act de hotarârea Senatului Universitatii „Ovidius” din Constanta si a emis un ordin de ministru prin care domnul Danut-Tiberius Epure a fost suspendat din functia de rector pe durata efectuarii cercetarilor penale. În toata aceasta perioada, doamna Gabriela Stanciu va indeplini functia de ordonator de credite al Universitatii „Ovidius” din Constanta, conform ordinului MEN.

De asemenea, Ministerul Educatiei Nationale a emis si un ordin de ministru privind revocarea domnului Danut-Tiberius Epure din pozitia de membru cu functia de vicepresedinte al Comisiei de Stiinte Economice si Administrarea Afacerilor, comisie de specialitate a Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU). infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie