Administratorul agentiei Romtravel Europa din Bucuresti, acuzata de inselaciune cu servicii de turism

 

O femeie de 48 de ani din Capitala, administrator al unei agentii de turism, a fost retinuta miercuri sub acuzatia de înselaciune, dupa ce a vândut servicii de transport si cazare pentru diferite destinatii din Europa, care nu au fost onorate, potrivit Politiei Capitalei.

bani1Politistii au fost sesizati, în iunie, cu privire la faptul ca, în perioada iunie 2012 – mai 2013, peste 30 de persoane au achizitionat, de la agentia de turism Romtravel Europa Bookings Com SRL din sectorul 2, pachete turistice ce constau, în principal, în servicii de transport si cazare catre diferite destinatii din Europa, acestea nefiind însa onorate de catre firma, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din Politie.

Din cercetari a rezultat ca Eugenia Biclea, în calitate de administrator al agentiei, a încasat integral contravaloarea serviciilor mentionate în contracte, fara a le onora, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 100.000 de lei, au mai spus sursele citate.

Femeia va fi prezentata instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile în acest caz sunt continuate de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 2, sub aspectul savârsirii infractiunii de înselaciune în forma continuata.mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie