UCMR se ofera sa medieze respectarea pactului de coabitare intre presedinte si premier

 

Avand in vedere tensiunile aparute în ultima vreme între institutia Presedintelui si institutia Prim-Ministrului referitoare la respectarea pactului de coabitare, pact încheiat pentru normalizarea vietii politice românesti în beneficiul întregii societati, Uniunea Centrelor de Mediere din România, prin profesionistii sai, îsi ofera serviciile pentru a media sincopa intervenita între cele doua institutii ale statului cu rol fundamental în coordonarea unitara a strategiilor de traversare cu succes a acestei perioade dificile si, în general, de dezvoltare durabila a României.

medierePlecand de la premisa ca disputa este reprezentata de incompatibilitatea generata de perceptii diferite la nivel relational, UCMR considera ca serviciile sale pot asigura o compatibilizare a nevoilor institutionale si o stingere a starii de tensiune.

Impartialitatea specialistilor UCMR, atribut fundamental al profesiei de mediator, poate înlatura si controversa privind lipsa de tact sau de profesionalism a unor consilieri din cele doua institutii, suspectati ca ar fi generat de fapt, în mod artificial, acest conflict, motiv pentru care devin incompatibili cu calitatea de membri ai unei comisii menite sa aplaneze tensiunile aparute între cele doua institutii.

Medierea reprezinta modalitatea de gestionare si de stingere a disputelor dintre doua sau mai multe entitati in prezenta unei terte persoane neutre si impartiale, procedura fiind una confidentiala.

Federatia Uniunea Centrelor de Mediere din Romania foloseste aceasta cale pentru a formula o invitatie oficiala catre reprezentantii celor doua institutii mai sus mentionate in vederea initierii procedurii de mediere pentru stingerea starii de tensiune spre beneficiul întregii societati românesti. ucmro.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

1 comentariu

  1. nemediatu spune:

    Decat sa faca glumitze de doi lei incercand sa se bage in seama, Federatia Uniunea Centrelor de Mediere din Romania ar face bine sa puna mana pe carte, despectiv pe DEX si sa vada ce inseamna cuvantul „sincopa” si la ce se refera el. Institutie abia aparuta si perfect inutila, pe Federatie o cam mananca pielea si nu m-ar mira sa dispara in viitorul nu foarte indepartat. Mai ales daca mai face glume pe seama Cotroceniului…

Adaugă părerea ta


 

Distribuie