La Bucsani, jud. Dambovita s-a inaugurat o sera de trandafiri. Investitia: 1,3 milioane de euro

 

O sera de trandafiri a fost inaugurata, sâmbata, în comuna dâmboviteana Bucsani.

sera trandafiriInvestitia, în valoare de 1,3 milioane de euro, este una privata, iar cei care au realizat-o spun ca vor sa îsi dezvolte afacerea în urmatorii ani si sa realizeze aici, cu sprijinul autoritatilor locale si judetene, o bursa a florilor pentru Europa Centrala si de Est.

”De ce este important acest proiect? Pentru ca înseamna taxe si impozite locale pentru comuna Bucsani. În al doilea rând este important ca se vor crea în prima etapa 30 de locuri de munca, în etapa a doua 60 de locuri de munca. Investitorul intentioneaza sa dezvolte un complex de sere pe circa 10 hectare, ceea ce înseamna enorm de mult. De asemenea, este important pentru ca reprezinta un model care poate fi preluat si îmbunatatit de întreaga zona”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Dâmbovita, Adrian Tutuianu, prezent la inaugurare.

Sera se întinde pe o suprafata de circa 5.000 de metri patrati si sunt cultivate aici 13 soiuri de trandafiri.(A- autor: Cornelia Dumitru, editor: Danut Puscasu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie