Desfiintarea functiilor vacante la ministerele care si-au realizat procesul de restructurare, aprobate de Guvern

 

In sedinta de miercuri, 24 iulie, Guvernul a adoptat o serie de hotarari care vizeaza desfiintarea functiilor vacante la ministerele care si-au realizat procesul de restructurare, conform anuntului efectuat de premierul Victor Ponta.

sedinta de guvern“Astazi, am aprobat un numar de hotarari privind acele ministere care deja si-au indeplinit procesul de restructurare. Este vorba de desfiintarea functiilor vacante, deci functii neocupate, care insa permiteau pastrarea unui numar superior de functii de conducere.

Nu se aplica aceasta reducere nici la sanatate, nici la educatie, nici la aparare sau interne, ci doar la acele servicii ale administratiei publice centrale si, de asemenea, din aparatul central al Guvernului si al ministerelor. Pana la sfarsitul anului, intr-adevar, un numar de 2.800 de functionari vor pleca”, a declarat primul-ministru.

El a precizat ca acest lucru va permite revenirea la regula de angajare 1 la 1, iar posturile vacante nedesfiintate din sanatate si educatie pot fi ocupate pe masura ce va exista disponibilul in anvelopa salariala. Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie