Presedintele Traian Basescu va lua decizia finala in legatura cu propunerea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, in 23 august

 

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca lipsa sa de încredere în Ovidiu Silaghi este urmare a performantei acestuia la Ministerul Transporturilor, când nu s-a evidentiat cu nimic, a fost „un fel de apa sfintita”, adica nici nu a miscat ceva, nici nu s-a opus la ceva.

ministerul transporturilor „Ceea ce va voi spune despre lipsa mea de încredere într-o astfel de desemnare am spus si prim-ministrului si domnului Antonescu. Nu doresc sa îi creez prejudicii de imagine domnului Silaghi.
Pâna acum nu am avut un real succes în obtinerea acordului unuia sau amândorurora legat de o alta nominalizare decât cea a domnului Silaghi”, a spus Basescu.

El a spus ca Silaghi este „un om fara performanta”.

„Principalul motiv a fost legat de istoricul prezentei domnului Silaghi la Ministerul Transporturilor în primul Guvern Ponta . Nu s-a evidentiat deloc, a parut a fi asa, un fel de apa sfintita, când nici nu s-a opus la ceva (…), totul a mers struna ca si pâna înainte. (…) Ineficienta totala, nu a reusit sa miste macar un pas doi în procesul de deblocare a fondurilor europene care trebuie deblocate de Ministerul Transporturilor. Un om fara performanta, care nu aduce în plus nimic ca imagine Guvernului Ponta”, a spus Basescu.

Presedintele s-a întrebat, retoric: „De ce sa nu gasesti în partidul caruia îi revine un om care sa aduca un plus de imagine?”.

„Este în interesul nostru sa avem un Guvern cu o imagine cât mai buna”, a mai spus presedintele.

Presedintele Traian Basescu a anuntat, luni, ca va lua în 23 august o decizie definitiva privind numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor.

„Voi lua o decizie definitiva cu privire la domnul Silaghi pe 23 august (…) Voi lua o decizie vineri, 23 august, daca resping sau, cu toate argumentele pe care le-am adus, daca accept. Dar pâna atunci, ar fi timpul sa se semneze sau sa se respinga semnarea contractului de privatizare. Nu as vrea sa îl vad pe Silaghi, chiar asa cum e, ca devine tapul ispasitor al unei operatiuni de privatizare eventual de tip Oltchim”, a spus Basescu.

Potrivit presedintelui, mandatul interimar la Transporturi expira pe 25 august, dar aceasta data pica duminica.

El a subliniat ca, în consecinta, va lua pe 23 august o decizie legata de Silaghi. Marius Fratila, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie