Omar Hayssam a fost transferat la Penitenciarul Rahova – oficiali ANP

 

Omar Hayssam a fost încarcerat marti, în jurul orei 12,00, la Penitenciarul Rahova, unde va ramâne pentru urmatoarele 21 de zile, cât reprezinta perioada de carantina, au precizat pentru AGERPRES oficiali ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

omar hayssam1Potrivit surselor citate, dupa expirarea perioadei de carantina, se va forma o comisie care îl va repartiza pe Omar Hayssam într-un regim de detentie, conform faptelor pentru care a fost condamnat. În functie de acest lucru, el poate ramâne în continuare la Penitenciarul Rahova, fiind vorba despre un regim de maxima siguranta sau poate fi transferat la alt penitenciar.

Condamnatul Omar Hayssam a fost transferat marti dintr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Române într-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, precizeaza Inspectoratul General al Politiei Române într-un comunicat remis AGERPRES.

„Reamintim faptul ca acesta s-a aflat, din data de 19 iulie a.c., în custodia Politiei Române, fiind introdus într-un Centru de Retinere si Arest Preventiv pe baza celor trei mandate de executare a pedepsei cu închisoare emise pe numele sau. Acesta a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru bancruta frauduloasa în iunie 2010, la 20 de ani închisoare pentru acte de terorism în octombrie 2012 si la 16 ani închisoare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si asociere în vederea savârsirii de infractiuni în noiembrie 2012”, se arata în comunicatul IGPR.(AS-autor: Andreea Dascalescu, editor: Antonia Nita), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie