De astazi reduceri de 70% la IKEA. Retailerul va lansa in curand in Romania, Catalogul 2014

 

Retailerul suedez de mobila IKEA va lansa în curând în România Catalogul 2014. Imagini din noul catalog sunt deja disponibile. Magazinul din Baneasa isi vinde stocurile cu 70% mai ieftin.

ikeaCa în fiecare an de la intrarea în România, retailerul suedez de mobila IKEA va lansa, cel mai probabil în luna august, catalogul 2014 valabil în perioada august 2013-august 2014. În asteptarea noilor produse, magazinul IKEA din Baneasa a început sa faca reduceri pentru a scapa de stocurile existente. Astfel, potrivit site-ului companiei, începând cu 20 iulie si pâna pe 18 august, retailerul va avea reduceri de pret de pâna la 70% la o gama larga de produse de mobilier si accesorii. De altfel, fata de preturile din catalog, care sunt maximale, retailerul practica atât în România, cât si pe celelate piete, diverse reduceri de preturi.

O noua tema

Noul catalog va avea ca tema ideea ca #Toate momentele conteaza” , felul în care sunt prezentate obiectele de mobilier si decoratiunile sugerând faptul ca mobila si accesoriile potrivite îi ajuta pe membrii familiilor sa petreaca mai mult timp împreuna. Accentul cade astfel pe canapele si solutiile de depozitare a jucariilor, potrivit Washington Post. Articolele prezentate în catalogul din România sunt în marea majoritatea aceleasi ca si în cataloagele din celelate tari unde retailerul este prezent.

63 de ani de catalog

Catalogul IKEA 2014 va fi al 63-lea din istoria retailerului de mobila suedez si va include 326 de pagini. De asemenea, va fi disponibil online, iar posesorii de smartphone-uri si tablete îl vor putea ccesa printr-o aplicatie speciala.

Catalogul 2013 a fost lansat pe 14 august în 950.000 de exemplare, care au fost distribuite gratuit tuturor locuintelor din Bucuresti, Ploiesti si împrejurimi. Tema anului 2013 a fost  „da o noua viata casei tale”, catalogul incluzând produse noi, solutii inovatoare si combinatii inedite, care propun perspective noi si aduc un suflu nou locuintelor. Alina Stanciu, economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie