Ce locuri libere au ramas pentru elevii nerepartizati la liceu

 

Un numar de 145.392 de absolventi ai claselor a VIII-a, reprezentând 99,65 la suta din totalul lor, au fost repartizati computerizat în învatamântul liceal, luni, conform uneia dintre optiunile exprimate, informeaza Ministerul Educatiei Nationale. Alti 504 candidati nu au putut fi repartizati, deoarece nu au completat suficiente optiuni care sa permita încadrarea lor în vreo unitate de învatamânt.

copii admitere liceuPentru cei care nu fost repartizati în prima etapa mediafax.ro prezinta LOCURILE RAMASE LIBERE pentru toate liceele din tara:

Bistrita: Cea mai mare concurenta – la profilul real de la „Rebreanu”, unde ultima medie a fost 9,58

Cea mai mare concurenta la repartizarea în învatamântul liceal a fost, în judetul Bistrita-Nasaud, la Colegiul National „Liviu Rebreanu” din Bistrita, la profilul real bilingv – stiinte ale naturii, unde ultima medie de admitere a fost 9,58, în timp ce la un liceu din Teaca s-a intrat cu 3,59.

Potrivit portalului Admitere 2013, în Bistrita-Nasaud, cea mai mare concurenta a fost la Colegiul National „Liviu Rebreanu” din Bistrita la profilul real bilingv – stiinte ale naturii, unde ultima medie de intrare a fost 9,58.

Pe locul al doilea s-a situat clasa de stiinte ale naturii de la Colegiul National „Andrei Muresanu” din Bistrita, unde ultimul admis a avut 9,28, iar pe locul al treilea clasa de matematica-informatica de la Colegiul National „Liviu Rebreanu”, unde ultima medie a fost 9,27. Pe locul al patrulea se afla clasa de profil uman – stiinte sociale de la Colegiul National „Liviu Rebreanu” din Bistrita, cu ultima medie de intrare 9,19.

La polul opus se afla Liceul Teoretic „Constantin Romanu Vivu” din Teaca, profilul servicii, clasa de comert, unde s-a intrat cu 3,59, urmat de Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” din Maieru, profilul tehnic, clasa de industrie textila si pielarie, unde s-a intrat cu 3,98, si de Liceul Tehnologic Agricol din Beclean, unde s-a intrat cu media 4,02 la profilul de protectie a mediului.

Conform sursei citate, în judet, cea mai mare medie de intrare la liceu a fost 10, la Colegiul National „Andrei Muresanu” din Bistrita, Colegiul National „George Cosbuc” din Nasaud si Colegiul National „Petru Rares” din Beclean, iar cea mai mica a fost 3,59, la Liceul Teoretic „Constantin Romanu Vivu” din Teaca.

Vezi lista completa pe mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie